Hvordan kommer man igang med sin egen hjemmeside

Første indlæg på siden “Op og Igang” skal præsentere WordPress som et værktøj til at komme igang med at lave hjemmeside.

WordPress kan betegnes som et CMS system:

Et Content Management System (CMS) er et stykke software til at organisere og lette samarbejdet med at oprette dokumenter og anden information og hvorigennem enkeltpersoner eller grupper kan håndtere en mængde elektronisk indhold, for eksempel dokumenter, filer og billeder. Content management systemer er et system der er en del af begrebet Information management. CMS bruges også til opbevaring og single sourcing af et firmas dokumenter bestående af, men ikke begrænset til, manualer, salgsguides, tekniske manualer osv.

Et Content management system er sommetider en webapplikation til håndtering af hjemmesider og deres indhold. Via en webserver udgives systemets websider på internettet eller en intranet-side.

Jeg arbejder løbende med min egen hjemmeside samt tidligere også med med koret MYGospels hjemmeside.

Det er gratis at lave en hjemmeside med WordPress, dog kan man for diverse beløb købe interessante udvidelser, såsom eget domæne navn (istedet for eks. https://opogigang.wordpress.com), mere lagerplads, specielle designs og meget mere. Så der er rigeligt af muligheder for at gøre det præsentabelt, det er op til økonomien samt hvor meget tid man vil investere

Reklamer

2 comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s